Vancouver culinair, een tongstrelende ervaring! 

Op culinair gebied scoort Vancouver enorm hoog. Hier bevindt zich de crème de la crème als het gaat om top chefs, zoals: Hidekazu Tojo (Tojo's), David Hawksworth (Hawksworth restaurant), Nico Schuermans (Chambar) en nog vele anderen. Chef koks, getalenteerd met oog voor kunstzinnige presentaties, gebruik makend van innovatieve ingrediënten en ruime kennis van de exotische keuken. Deze 'kunstenaars' kunnen van een simpel gerecht een fantastische avondmaaltijd bereiden.
 
Naast deze top restaurants kent Vancouver nog een fenomeen. Foodtrucks. Bestel je gezonde of lekkere snack gewoon op straat vanuit een busje. Er zijn verschillende foodtrucks in de stad die een bepaald tema hebben. Mexicaanse taco's , Belgische wafel, smoothies of een Aziatische hotdog. Het aanbod is groot en varierend.   
 
Reserveer ruim van te voren een tafel bij een van deze restaurants en beleef een culinaire ervaring die je niet snel zal vergeten.
Wij hebben onze favoriete adressen van Vancouver op een rij gezet variërend van leuke koffiebars, food trucks, tot sfeervolle restaurants
 

Vancouver

  • Bezig met laden landkaart...