Luchthaven Vancouver International Airport  

De luchthaven van Vancouver is gelegen op ongeveer 12 kilometer afstand (20-25 minuten rijafstand) van Downtown Vancouver. Vanaf de luchthaven kun je met gemak reizen naar het centrum van de stad. Je kunt reizen per taxi, trein, bus of limousine transfer. Genoeg mogelijkheden.

Taxi standplaats

Als je op de luchthaven aankomt en je bent door de grenspassage dan loop je vervolgens naar de uitgang “International Arrivals Greeting Area” op hetzelfde niveau (Level 2, terminal Domestic & International Arrivals) vind je buiten de taxi standplaats.

Canada Line

The Canada Line is een snelle manier om de stad te bereiken vanaf de luchthaven. Binnen 26 minuten stap je uit in hartje downtown. Canada Line’s YVR-Airport station is centraal gelegen tussen de International & Domestic Terminals. Als je op de luchthaven aankomt en je bent door de grenspassage dan loop je naar de uitgang “International Arrivals Greeting Area” Verlaat het gebouw en volg de borden Canada Line.

Car Rental/Autohuur

Heb je een auto gehuurd? Dan kun jij je melden bij een van de onderstaande verhuurmaatschappijen. Deze zijn op steenworp afstand gelegen van de terminal op de begane grond. Het advies is wel dat je minimaal 48 uur van te voren je autohuur vastlegt. Dit om te voorkomen dat alle auto's zijn verhuurd.

Hertz
Avis
Budget
National/Alamo
Dollar/Thrifty

Vancouver

  • Bezig met laden landkaart...