Vancouver, Canada

Gelegen aan de zee en omringd door bergen, heb je hier alles binnen handbereik. Wat dacht je van snowboarden, ziplining, paragliding, of kajakken. Trek het regenwoud in voor een indrukwekkende cliffwalk. Dit is wat Vancouver juist zo uniek maakt. Veel te zien en te doen, en dat allemaal op één dag.

Spot naast wildlife ook nog "celebraties". Vancouver is namelijk na Los Angeles en New York de derde grote stad voor de filmindustrie. Het heeft dan ook niet voor niets de bijnaam North Hollywood. Gunstige productiekosten maken het aantrekkelijk om hier opnames te maken. Bekende films die in Vancouver zijn opgenomen: Twilight SAGA, Mission Impossible ‘Ghost Protocol’, X-men. De lijst is eindeloos.

Op culinair gebied scoort Vancouver hoog. Hier bevindt zich de crème de la crème als het gaat om top chefs. Met oog voor kunstzinnige presentaties, gebruik van innovatieve ingrediënten en kennis van de exotische keuken, kunnen deze chef koks van een meest simpel gerecht een exclusieve maaltijd bereiden, waarbij al jouw zintuigen worden geprikkeld.

Wordt ook verliefd op deze bijzondere stad.Vancouver

  • Bezig met laden landkaart...