Welke wijk in Sydney past het beste bij jou?

CIRCULAR QUAY  

Circular Quay, bruisend en levendig. Het is gelegen aan de rand van het business district en de oude historische stad, ‘The Rocks’. Circular Quay biedt een fantastisch zicht over Harbour Bridge, Opera House en de Royal Botanic Gardens. Vooral de kade is levendig te noemen. Vanaf hier vertrekken met enig regelmaat veerboten naar verschillende delen van de haven en stad (Manly, Watson Bay, Taronga Park Zoo etc.). Verken Circular Quay al wandelend over de speciaal aangelegde looppaden en strijk na afloop neer op een van de terrasjes, gelegen naast de ferry terminals.

SURRY HILLS

Surry Hills is een buurt die je het beste kunt omschrijven als levendig en artistiek. Ga winkelen in de kleinschalige boutiques op Crown Street of breng een bezoek aan de vele kunstgalerijen. Surry Hills vind je vele “alfresco dinings”, dus lekker in de buitenlucht dineren. Met name in de zomermaanden is dit het typische straatbeeld. De combinatie van kunst, design en fashion, lekker eten en een goed uitgaansleven, dat maakt Surry Hills tot een geliefde hotspot.  

THE ROCKS

Een historische wijk waarbij de mix van oud en nieuw hier uitstekend tot zijn recht komt. Rijk aan zijn bijzondere architectuur en sfeervolle straten waarbij de oude glorie herleeft. Grenzend aan Sydney Harbour met zijn iconische Harbour Bridge en Opera House maakt het de ideale ligging voor je verblijf. Dit gecombineerd met moderne, trendy bars en stijlvolle restaurants. It’s a perfect match!

Sydney

  • Bezig met laden landkaart...