Airlines

Sydney is maar liefst 22 uur vliegen vanaf Amsterdam. Afhankelijk van de vliegroute en overstaptijd. Mocht jij je gaan verdiepen in de prijzen, vergeet dan ook niet te kijken naar de overstaptijden. Zo voorkom je dat je een vlucht boekt van maar liefst drie reisdagen.

Het is een aardige afstand, maar ideaal om te combineren met een stopover in Azië. Op deze manier breek je de lange reis en kun je gelijk de omgeving van Azië eens goed bekijken. Kuala Lumpur, Hongkong, Singapore om maar eens als voorbeeld te noemen. Kom uitgerust aan en beleef Sydney optimaal.

Indicatie vliegtijd met overstap vanaf Amsterdam: +/- 22 uur – 26 uur (afhankelijk van de gekozen overstap locatie)  

Airlines die aanvliegen op Sydney Airport

* Qantas, via London Heathrow of Dubai +/- 24 tot 30 uur
* Malaysian Airlines, via Kuala Lumpur   +/- 20 tot 22 uur
* British Airways, via London Heathrow  +/- 26 uur
* Cathay Pacific, via Hongkong               +/- 22 tot 25 uur
* Singapore Airlines, via Singapore        +/- 22 tot 24 uur
* Emirates, overstap in Dubai                   +/- 25 uur   

De snelste verbinding van Emirates maakt een extra tussenstop in Bangkok

 

Tips:

Kijk goed naar vluchtnummers. Vluchten worden vaak uitgevoerd in samenwerking met andere airlines (codeshare). Meestal herkenbaar door een vluchtnummer wat bestaat uit vier cijfers. Dit wordt niet altijd goed aangegeven of men ziet dit snel over het hoofd. 

Let goed op de overstap bestemmingen. Het kan voorkomen dat je voor bepaalde overstap bestemmingen ook een visum nodigd hebt of dat juist een bepaald (oud) visum of stempel niet in je paspoort mag staan. Voorkom onnodige problemen en neem contact op met een reisagent of visumburo. Sydney

  • Bezig met laden landkaart...