Kuala Lumpur

Niet alleen een ideale stad voor een eventuele ‘stop over’ of vertrekpunt voor een rondreis door Maleisië maar ook een ideale stad voor een bijzodnere stedenreis. Als je de stad nadert dan valt je oog gelijk op de ‘Petronas Twin Towers’. Overdag een redelijk onopvallend gezicht maar ’s avonds magisch verlicht. Naast het aangename klimaat, lekker eten, moderne winkels en traditionele vissersdorpjes kun je volop hier genieten met alles binnen handbereik.

Je vindt hier een mix aan bevolkingsgroepen en culturen wat in goede harmonie samen gaat. Zo kun je de Britse invloeden en zijn koloniale geschiedenis ervaren als je op Merdeka Square loopt, de Hindoe cultuur beleven als je de Batu Caves gaat bezichtigen, of kennis maken met de Islam door een bezoek te brengen aan de indrukwekkende Jamek Moskee. Of waan je in het levendige China als je struint door Petaling Street.

Wil je meer de glamour kant van Kuala Lumpur beleven dan raden wij jou aan om een bezoek te brengen aan het BB KLCC (Bukit Bintang to Kuala Lumpur City Center)  voor de laatste mode trends van zowel lokale als internationale ontwerpers. Wil je iets totaal anders en hou je meer van de natuur? Bezoek dan het olifanten reservaat Kuala Gandah en neem een verkoelend bad op de rug van een olifant. Gegarandeerd een bijzondere ervaring.  Zoek je meer snelheid? Bezoek het jaarlijkse Petronas Malaysia Grand Prix F1 evenement. Kuala Lumpur is de ideale uitvalsbasis voor een rondreis door het indrukwekkende Maleisië.
Kuala Lumpur

  • Bezig met laden landkaart...